четвер, 15 листопада 2018 р.

Старосамбірська РЦБС постійно поповнює свої фонди новими надходженнями. Щоб краще зорієнтуватися в новинках літератури у нагоді вам стане І випуск інформаційного бюлетеня «Книги, що надійшли до бібліотек Старосамбірської  РЦБС» у І півріччі 2018 року.
         Бюлетень містить 223 назви книг. Ці книги з  різних галузей: управління, менеджмент, культура, універсальні довідкові видання, філософія, психологія, релігія, суспільні науки, природа, техніка, мистецтво, мовознавство,  художня література, художня література окремими мовами та література для дітей.  Вся література надійшла до бібліотек ЦБС згідно  державної програми  «Українська книга», обласної програми «Поповнення бібліотечних фондів», регіональної програми розвитку інформаційного простору , комплексної програми розвитку культури Львівщини та програми придбання україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек.
            Книги у бюлетені розташовані по відділах згідно з таблицями УДК. Кожен відділ систематизований за алфавітом.
            Покажчик назв творів допоможе знайти потрібну вам книгу за назвою, навіть не знаючи автора.
         Інформаційний бюлетень розрахований на широке коло користувачів, всіх, хто цікавиться новими надходженнями в Старосамбірську ЦРБ та бібліотеки району.
Детальнішу інформацію: в якій саме бібліотеці району знаходиться дана книга  ви зможете дізнатися у відділі комплектування Старосамбірської ЦРБ за адресою:
Львівська область
м. Старий Самбір
вул. Л. Галицького, 23
тел. 0 ( 238) 21-1-00,  22-1-46

                                  e-mail: starosambirska-rcbs@ukr.net


Немає коментарів:

Дописати коментар