вівторок, 22 травня 2018 р.


Мужності й геройства свято

22 травня 2018 року в приміщенні Старосамбірської середньої школи №1 імені Героя України Богдана Сольчаника проведено годину пам’яті «Мужності й геройства свято» присвячену Дню Героїв, яку підготували та провели працівники Старосамбірської центральної районної бібліотеки.
Відкриваючи захід директор школи Нискогуз Галина Йосипівна наголосила, як важливо берегти світлу пам'ять незліченних жертв протягом століть принесених українським народом на вівтар незалежності. Ведучі  згадали  поіменно і розказали присутнім про Героїв Старосамбірщини, які віддали своє життя за волю і незалежність України. З поетичними рядками перед присутніми виступили студенти-практиканти Самбірського коледжу культури і мистецтва та учні 8 – 9 класів.
Вшанувати пам'ять Героїв Старосамбірщини прийшли: батько Героя України Богдана Сольчаника Зеновій Степанович та учасники АТО Констянтин Шемердяк та Іван Кілик.
З словами вдячності про те, що про них пам’ятають, до учнів звернувся учасник АТО Констянтин Шемердяк.
Працівники бібліотеки також підготували мультимедійну презентацію про Героїв Старосамбірщини та презентували всім присутнім книжково-ілюстративну виставку «Патріоти Незалежності».










Немає коментарів:

Дописати коментар