пʼятниця, 27 травня 2016 р.

Виробнича нарада для бібліотечних працівників


25 травня 2016 року відбулася нарада бібліотечних працівників Старосамбірської районної централізованої бібліотечної системи.
Розпочала нараду директор ЦБС Віра Сольчаник, яка в своєму виступі виклала основні вимоги до роботи бібліотек-філій, утвердження їх як центрів освіти, духовності, дозвілля. Було підведено підсумки роботи за І квартал поточного року, а також розглянуто актуальні аспекти роботи бібліотек РЦБС з користувачами на наступні місяці. Детально було обговорено питання про оформлення проведених масових заходів, їх облік та щомісячний звіт у районну бібліотеку та подача інформацій про них на сайті відділу культури та райдержадміністрації з метою популяризації роботи сільської бібліотеки.
Йшла мова про порядок обліку нових надходжень, робота з книжковим фондом , по їх очищенню та зберіганню.
У рамках наради відбулася мультимедійна презентація з досвіду роботи бібліотек-філій Старосамбірської РЦБС: «Бібліотечний етюд» с. Біличі, с. Стрілки, м. Добромиль.
У нараді взяла участь завідувач науково – методичного відділу Львівської обласної бібліотеки для дітей Любов Сташко. В мультимедійному представленні  «Твоя сучасна бібліотека» доповідач проінформувала слухачів про дозвілеву діяльність та сучасні тенденції в роботі з читачами дитячого віку та проекти , які діють в обласній бібліотеці для дітей, розповіла про сучасні послуги в роботі  з користувачами.

Зустріч пройшла  змістовно та продуктивно, завдяки організованому заходу бібліотечні працівники мали можливість заявити про себе, отримати досвід та поспілкуватися з колегами. 


Немає коментарів:

Дописати коментар